Produkter for norditaliensk ost fra arla (69)

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

SEPI Rigato fersk geitost hel hjul 1,2kg

Il SEPI Rigato di capra fresco er en ost med en unik smak, laget av fersk geitemelk. Med en hel form på 1,2 kg, er den perfekt for de som elsker kvalitetsoster og ønsker å tilføre et preg av raffinement til bordet sitt. Nyt 100% av godheten med dette unike produktet.
Rochefort Ost - med Ouessant Tare

Rochefort Ost - med Ouessant Tare

2,3kg Rochefort også tilgjengelig i: - 350g brød
DANA Ost - Kremet bearbeidet ost i porsjoner for å smøre på brød

DANA Ost - Kremet bearbeidet ost i porsjoner for å smøre på brød

Våre prosesserte oster i porsjoner er et fantastisk produkt med stort forbruk på supermarkedhyllene over hele verden. De er pakket i vakre, runde og standardformede bokser. Hver boks inneholder åtte porsjoner. Hver porsjon ost er pent innpakket i et aluminiumsfolie med åpningstrimler for å bevare ferskheten inne i emballasjen. DANA prosessert ost kommer i runde bokser, inkludert åtte porsjoner, totalt 140 gram. Produktet har en holdbarhet på 12 måneder når det oppbevares i et kjølig og tørt miljø. De viktigste ingrediensene inkluderer melk (eller skummet melk i tilfelle av lavfett eller lett ost), vann, ost og smør. Fargen på osten er elfenben og lys gul, med en mild og kremet smak. Ta kontakt med oss for eventuelle detaljer og prisinformasjon.
Plantebasert parmesan-alternativ

Plantebasert parmesan-alternativ

Vegan Parmesan er et plantebasert ostalternativ med parmesan-smak. Denne laktosefrie parmesanen er ideell for tilberedning av veganske retter.
Frossen Charolaise kjøttdeig - 700g boks

Frossen Charolaise kjøttdeig - 700g boks

Charolaise kjøttdeig - 15% fett - 2 x 350g - rent storfekjøtt
Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Kylling Ravioli - Smaker fra Italia

Deilig for to, disse smakfulle kylling-ravioliene er nøye tilberedt med en tomatsaus infundert med urter fra Provence, for et komplett og smakfullt måltid.
Burrata og Stracciata - ost

Burrata og Stracciata - ost

Burrata og stracciata
Osteanalog 45%

Osteanalog 45%

Analog ost (også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ) er et meieriprodukt der melkefettet er delvis eller helt erstattet med vegetabilsk fett. Når melkefettet fra helmelk blir erstattet, kalles produktet også "vegansk ost". De andre produksjonsstandardene er de samme som for vanlig ostproduksjon. Analog ost velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Produktet varierer mye i formelen og er derfor egnet for mange applikasjoner.
Smørost fra Serra da Estrela

Smørost fra Serra da Estrela

Unn deg den kulinariske nytelsen av vår Butter cheese fra serra da estrela. Denne osten har en smøraktig tekstur og en delikat smak, laget av rå sauemelk og kardoon-rennet. Osten gjennomgår en langsom dreneringsprosess, noe som resulterer i en glatt og kremet tekstur. Med en modningsperiode på minst 45 dager, tilbyr denne osten en eksepsjonell smaksopplevelse.
Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Modnet Pecorino Del Fiorini (Sauemelkost)

Ingredienser Pasteurisert Melk, Volterra Salt, Løpe, Melkesyrefermenter Melkens Opprinnelse Maremma Sauemelk Volum: 150g (±10%)
MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

MOZZARELLA TRECCIA - FERSK STRENGOST

Mozzarella er en fersk ost med elastisk konsistens, preget av en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til treccina og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolivenolje og tomat, utgjør grunnlaget for den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i tilberedning av salater.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Ariste Izmir Tulum Ost (fra melk av ku) – 300g

Tulum Peyniri har unike egenskaper fra hver region. Mezopotamia-jorden - İzmir Tulumu er hard, modnes med salt og blir vakrere med tiden, mister saltet sitt, og sporene etter saltet vises som porer i osten. Vi anbefaler å la osten stå i noen minutter etter å ha tatt den ut av kjøleskapet, før du skjærer den med en ostehøvel. Den er laget av 100% melk fra ku.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

VEGAN ØKO Ost - NATUR eller HVITLØK

Oppdag våre økologiske VEGAN-oster uten forsinkelse. Ønsker du å introdusere et nytt utvalg av VEGAN-oster til kundene dine? Ikke nøl med å kontakte oss for eventuelle informasjonsforespørsel.
Oster Europa - osteksport

Oster Europa - osteksport

BUISSON er en ostgrossist i Rungis. Skjært ost Hele oster Korsikanske oster Oster fra Frankrike Oster fra Europa Eksport av franske oster Eksport av oster Premium ost
Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk ost med bifidus - Myk sauost

Myk sauost. Ideell for å spise som den er eller for smelting.
Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Håndverksoster og Pølser - Alpe Matprodukter

Østerriksk Premium Ost- og Pølsebutikk. Alpen Sepp International. Håndverksoster laget av høy melk. Oppdag østerrikske alpine matprodukter - fjellost, alpeost, halvfast ost, tørr eller hard pølse.
Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Reblochon AOP Skive Ligueil 500g - Oster

Ukokt presset ost laget av rå melk fra ku, modnet i minimum 15 dager, skivet og fryst. Tartiflette, salte paier, pizza, salat, smørbrød..
Osteoliven (Gordal-oliven fylt med ost) - Fylte oliven

Osteoliven (Gordal-oliven fylt med ost) - Fylte oliven

Olivene med ost eller fylt med gordal-oliven er et av de beste produktene vi tilbyr hos Oliven El Cortijo. De lages med utpittede gordal-oliven, utvalgt manchego-ost og gylden saus. En utsøkt bit som skiller seg ut med sin myke tekstur og store kremethet.
Kastanjer i Rom

Kastanjer i Rom

Håndlagde italienske kastanjer Håndlagde italienske kastanjer Kartong med 6 glass Pakke med 6 krukker Nettovekt 360g Avrent nettovekt 120g Ref:0501266 EAN:8034125101917
Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost 15kg / Milram / "Anje" Holland

Blokkost ca. 15kg Her tilbyr vi blokkost ca. 15kg Produsent-Milram: Milram-Edamer 40% Fett i.Tr. Milram-Edamer 30% Fett i.Tr. Milram-Gouda 48% Fett i.Tr. Produsent: "Antje" Holland: Anje-Holland - Edamer DOC 40% i.Tr. Anje-Holland - Gouda DOC 48% i.Tr. Levering over hele landet. Vi svarer gjerne på dine henvendelser. Blokk: 15kg For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist
Senras Premium Ost - Modnet i 6 måneder

Senras Premium Ost - Modnet i 6 måneder

Plassert i et mer gourmet-segment, og med en glatt tekstur, gjennomgår Senras Premium Ost en 6-måneders modningsprosess som gir den en litt mer intens og langvarig smak. Vekt: 0,5 kg Vekt: 0,8 kg Vekt: 1,2 kg
MODNET PECORINO D O P - Modnet

MODNET PECORINO D O P - Modnet

Det produseres med melk hentet fra spesifikke opprinnelsesområder, som regulert av forskriftene fra Konsortiet for Forvaltning og Produksjon av Pecorino DOP. Germeringen skjer ved en temperatur som varierer mellom 35 og 38°C, og bruddet av ostemassen skal være i størrelse som kornkorn. Formen kan veie fra kg. 1,000 til kg. 3,500. Vår produksjon har en størrelse på omtrent kg. 1,800 per form og er modnet i minimum 120 dager. Duften er intens, og smaken er delikat bestemt.
Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

Sardinsk Pecorino - Sardinsk Pecorino DOP

De beste sardinske pecorinoene tilgjengelig i vår butikk. Høy kvalitet typiske produkter.
BRIE - CANTOREL FRANKRIKE

BRIE - CANTOREL FRANKRIKE

Fransk kuostemelkost, som har fått navnet sitt fra Brie, regionen i Frankrike hvor den produseres. Det er et produkt laget av rå, halvfett og lett krydret melk, har en lys farge og en karakteristisk hvit mugg på overflaten.
1 kg Sommerost

1 kg Sommerost

Ost produsert av gjetere som driver med transhumans. Disse gjetere og deres flokker tilbringer 3 måneder om sommeren i høye fjell i Pyreneene, i høyder fra 1000 til 2300 m. Den tilstedeværende floraen er unik og gir en aroma, en fruktig smak som er helt spesiell. Vi leverer over hele Frankrike.
Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g

Ost Chanakh 300g
Geitost - Mudosu

Geitost - Mudosu

En geitost som inneholder essensen og tradisjonen fra Sardinia. Dens pasta, i en halmgul farge, skiller seg ut med sin spredte øyefordeling og en jevn, kornete struktur, et symbol på håndverksmessig og nøye bearbeiding. Duften av denne osten intensiveres med modningen, og gir en rik og innbydende olfaktiv opplevelse. Smaken av Mudosu varierer fra søt når den er ung til behagelig krydret med modning, og tilbyr en perfekt balanse mellom delikatess og intensitet. Produsert utelukkende med geitemelk fra Ogliastra, en region kjent for geitehold, er denne osten en hyllest til kvalitet og sardisk fortreffelighet. Med en sylinderform, en glatt og konsistent skorpe i farger fra lys til mørk brun og en ikke-spiselig skorpe, er Mudosu en spesiell ost, perfekt for de som søker en unik smak, rik på eleganse og raffinement.
Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter

Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter

Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en perfekt modningsstatus. Iberiske griser fra Brisa Iberiske griser fra Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt. Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ Fett: 38.5 g Mettet fett: 15.3 g Karbohydrater: 2.1 g Sukker: 1.3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g